Sæt ovnen på 175°C. Klip et stykke bagepapir til, så det passer til bunden af en rund 24 cm. springform.
Knus digestive kiksene i hånden eller i en køkkenmaskine. Smelt smørret og bland det med rørsukker og kardemomme og rør det sammen med de knuste kiks.
Tryk smuldredejen ud i formen og forbag trætebunden på den nederste ovnrist i ca. 10 min. Lad den køle af.
Riv og pres limefrugterne. Pisk æggeblommer, sukker og limesaft i en skål. Sæt skålen i vandbad. Vandet skal næsten koge, mens massen piskes til en fed creme.
Rør den revne limeskal i cremen. Pisk æggehvider og sukker stive. Vend æggehvidemassen i cremen.
Fordel limefyldet på tærtebunden og bag tærten midt i ovnen i ca. 15 min. Lad den køle af.
Lad limetærten stå i fryseren i ca. 2 timer. Tag tærten ud af fryseren ca. 20 min før servering og stil den i køleskabet. Pisk fløden til pynten og fordel flødeskummet over tærten. Drys limeskal på.
Tag tærten ud af formen og server den.