Pizzasnegle

Ingredienser

  • Dej:
  • 50 gram gær
  • 3,5dl lunkent vand
  • 1 spk. olie
  • 1 tsk groft salt
  • 200 gram durum mel
  • Hvedemel - til dejen er blød og smidig og slipper skålen og fingrene
  • Fyld:
  • 100 gram kalkunbacon
  • 1 stort rødløg
  • 1 tsk. salt
  • 1 nip sukker
  • 1 dåse gode tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spk. koncentreret tomat pure
  • Chili efter smag
  • 200 gram ost (jeg brugte halv cheddar og halv mozzarella revet)

Fremgangsmåde

Dejen:

Gæren røres ud i det lunkne vand - tilsæt olie, salt og durummelet - rør det hele godt sammen og fyld på med hvedemel til dejen slipper skål og fingre.

Æltes rigtig godt til dejen er blød og smidig. Stilles til hævning et lunt sted 30-45 minutter eller til dobbelt størrelse.

Fyldet:

Kom alle ingredienser minus osten i en skål og blend det godt sammen med stavblender. Rør osten i til sidst.

Dejen deles i to og rulles ud i aflange firkanter hvorpå fyldet fordeles jævnt. Rul dem sammen til roulader og skær dem i 2 cm tykke skiver og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dem flade.

Bages ved 200 grader i ca. 15 minutter til de er pænt gyldne.