Cupavci - Bosnisk Kage

Ingredienser

  • Dej:
  • 2. dl mælk
  • 2. dl olie
  • 2. dl sukker
  • 4. store spk. mel
  • 3. æg
  • 1. spk bagepulver
  • Overtræk:
  • 1.stor kop sukker
  • ½ liter mælk
  • 100 gram smør
  • 50 gram kakao
  • 200 gram kokosmel
  • 1 tsk vanillesukker

Fremgangsmåde

Dej:

Det hele røres sammen til en lind dej og hældes i en 30x20cm form - bages ved 200 grader i ca. 20 minutter eller til overfladen er lysebrun.

Overtræk:

Koges til det tykner - tager ca 15-20 minutter.

Den afkølede kage skæres i små firkanter og vendes først i overtrækket og derefter i kokosmelet.

Stilles køligt.

Serveres til en kop kaffe.

Billeder