Kødboller i tomatsauce

Ingredienser

  • Kødboller:
  • 500 gram oksefars 10-12 %
  • 1 æg
  • 2 spsk revet parmesan
  • 1 skive toastbrød der smuldres fint
  • 1 tsk tørret timian
  • Frisk basilikum hakket
  • 2 fed hvidløg fint hakket
  • Salt og peber
  • Tomatsauce:
  • 3 dåser flåede hakkede tomater
  • 1 løgfint hakket
  • 2 fed hvidløg, fint hakket
  • 1 tsk tørret timian
  • Frisk basilikum hakket
  • Lidt chili
  • 5 dryp tabasco
  • 4 tsk sukker
  • ½ dl rødvin
  • Spagetti

Fremgangsmåde

Kødboller: Ingredienserne blandes og æltes sammen. Trilles til ca 30 små kødboller som steges på en pande.

Tomatsauce: Løg og hvidløg svitses. Resten kommes i og det koger ca 20 minutter. Rør indimellem. Smages til med salt.

Spagetti koges.

Kødbollerne kommes i tomatsaucen og det serveres.

Billeder