Havre cookies

Ingredienser

  • 100 gram ristede mandelflager
  • 170 gram smør rumtempereret
  • 220 gram brun farin
  • 1 stort æg
  • 1 tsk vanillesukker
  • 100 gram mel
  • ½ tsk natron
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk kanel
  • 250 gram havregryn
  • (evt. 100 gram hakkede chokoladestykker, 100 gram tørrede tranbær hakkede el. lign.)

Fremgangsmåde

Smør og farin piskes sammen i 2-4 minutter til det er let og luftigt. Ægget piskes sammen med smørblandingen.

I en separat skål blandes: mel, natron, vanillesukker, kanel og salt. Melblandingen blandes i smørblandningen. Rør til sidst mandelflager og evt. chokolade/frugt.

Rul kugler på størrelse med en stor valnød, sættes på bagepladen med godt mellemrum - presses flade med håndfladen.

Bages i 12-15 minutter ved 175 grader varmluft.

Billeder