Fadkoteletter i basilikum/tomatsauce

Ingredienser

  • 8 fadkoteletter af god kvalitet
  • 1 stort løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 4 spiseske mascarpone
  • 3 dl friskhakket basilikum
  • Smør/margarine til stegning
  • Salt og peber
  • Pasta eller ris
  • Evt. flute eller andet brød

Fremgangsmåde

Koteletterne drysses med salt og peber og brunes hurtig i smør/margarine ved god varme. Koteletterne lægges derefter i et ovnfast fad med plads til saucen.

Hak løget fint og steg det i smør/margarine, uden de bruner. Hak hvidløgene fint og tilsæt dem, sammen med de 2 dåser hakkede tomater og mascarponen. Lad det "simmerkoge" en c. 10 til 15 min og vend det hakkede basilikum i.

Tomatsaucen hældes over koteletterne og fadet stilles i en 200 gr. varm ovn 20 - 30 min.

Serveres med pasta eller ris, og evt. flute eller andet godt brød.

Billeder