Salat med andebryst, brombær, valnødder og danablue

Ingredienser

  • 1 berberi andebryst
  • En håndfuld friske brombær
  • En hånd valnødder
  • Fire store håndfulde spæde salatblade
  • Lidt danablue ost
  • Salt og peber
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk rødvinseddike
  • 1 tsk sennep
  • Lidt citronsaft
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Andebrystet krydres godt med salt og peber, steges 8 minutter på skind siden, 12 minutter på den anden side og trækker 15 minutter i staniol.

Imens skyldes salaten, valnødderne knuses let, brombær skyldes og danabluen skøres i skiver på ½ x 1 x 1 cm.

Til dressingen røres olie, eddike og sennep sammen, hvorefter den smages til med citronsaft, salt og peber.

Salaten anrettes i en dyb tallerken. Andebrystet skæres i tynde skiver, og "gemmes" mellem salatbladene. Brombær, valnødder og danablue fordeles over salaten. Dressingen hældes over lige inden servering, da syren vil misfarve kødet.

Billeder