Barbequeben (Spareribs)

Ingredienser

  • 4-6 pæne Sparreribs
  • Marinade:
  • 2 dl tomatpure
  • 2 dl. vand
  • 2 spsk brun farin
  • 2 spsk kikomansauce, eller anden soyasauce
  • 2 spsk HPsause, eller engelsk sauce
  • 2 spsk eddike
  • 2-3 pæne fed presset hvidløg
  • 2-4 Bagekartofler
  • Hvidløgs, Persille, eller kryddersmør
  • Blandet salat eller coleslawsalat

Fremgangsmåde

Ingredienserne til marinaden blandes.

Spareribsene stilles i et ildfast fad med fedtkanten opad.

Marinaden hældes over, og det står og trækker en to timers tid eller mere.

Bagekart. vaskes og sættes i fad, med groft salt i bunden.

Spareribs og Bagekart. sættes i en 180-200 gr. varm ovn ca. 1,5 til 2 timer, eller til kartofler og kød er mørt.

Pas på med Spareribsene, læg et stykke staniol hen over hvis det begynder at blive for mørkt.

Bland din favoritsalat, og lav dit favoritsmør til kartolerne.

Serveres med bagekartoflerne, smør og salat, samt marinadeskyen (pas på, kan virke lidt fed, men smager himmelsk)

Billeder