Hindbærsnitter

Ingredienser

  • 200 g usaltet smør
  • 150 g florsukker
  • 1 spsk vanillesukker
  • 350 g hvedemel (ca. 6 dl)
  • 1 æg
  • 1½ dl hindbærmarmelade (ca. 175 g)
  • Glasur
  • 200 g florsukker (ca. 4 dl)
  • 2 spsk vand
  • Farve
  • Pynt
  • Krymmel

Fremgangsmåde

Smuldr smørret i melet. Tilsæt florsukker og vaniljesukker og saml hurtigt dejen med ægget. Stil dejen tildækket i køleskabet i ca. 1 time.

Glasur: Rør imens glasuren sammen.

Rul dejen ud og udstik kagerne.

Bagetid: 20-25 min. ved 175°.

Lad kagerne køle helt af på en bagerist. Smør marmeladen på halvdelen og den anden halvdel glaseres med glasuren. Læg dem sammen med glasuren opad.

Billeder