Laks med kikærtesalat

Ingredienser

  • 1 dåse kikærter
  • 1 dusk bredbladet persille
  • 1 håndfuld babyspinat
  • saften fra en halv citron
  • 4 spsk olivenolie
  • salt
  • peber
  • 2 laksefileter
  • 4 skiver lufttørret skinke
  • evt en citron til pynt

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.

Hæld vandet fra kikærterne, skyl dem under rindende koldt vand og lad dem dryppe af imens fisken forberedes.

Skær skindet af fileterne og rul 2 skiver lufttørret skinke om hvert stykke laks.

Smør et lille fad med olie i bunden, læg laksestykkerne heri og bag dem i ovnen i ca 10-15 min.

Hak Imens den bredbladede persille og spinaten. Derefter laves en vinaigrette af olivenolien, citronsaften, salt og peber. Bland herefter vinaigretten med det grønne og kikærterne. Smag evt. til med mere citron.

Anret kikærtesalaten med laksen og pynt evt. med citronskiver.

Billeder