Karrysuppe

Ingredienser

  • 600 g stegt kyllingebryst/filet eller 1 kogt kylling
  • 1½ l suppe el bouillon
  • 2 revne gulerødder
  • 2 hakkede løg
  • 150 g bacon
  • 2 spsk karry
  • 2 æbler, skrællet og skåret i både
  • 4 ringe ananas i mindre stykker -evt bruges lagen i suppen
  • ½ l piskefløde
  • 1 dl ris
  • 1 rød peberfrugt
  • 150 g skinke i strimler
  • hvidløg - ingefær - mangochutney

Fremgangsmåde

Skær bacon i tern og rist dem - læg til side,

Svits karry i baconfedtet, tilsæt hakket løg, og æble.

Hæld 3-4 dl piskefløde og 1 dl ris i suppen.

Lad suppen koge 15 min,

Kom peberfrugt, ananas i tern og skinke i suppen.(og det stegte eller kogte kyllingekød)

Pisk resten af fløden til skum.

Ved servering hældes suppen op i tallerkenen, læg en klat flødeskum på og drys med bacontern.

Servér med flutes - gerne hjemmebagt.

Billeder