Knækbrød med manger kerner og frø

Ingredienser

  • 1 dl. Havregryn
  • 1 dl. Sesamfrø
  • 1 dl. Hørfrø
  • 1 dl. Solsikkekerner
  • 1 dl. Græskarkerner
  • 3½ dl. Hvedemel
  • 2 dl. Vand
  • 1 dl. Olie
  • 1 Tsk. Bagepulver
  • 1 Tsk Salt

Fremgangsmåde

Havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, hvedemel, bagepulver og salt røres sammen. Tilsæt vand og olie og rør ud til en jævn dej, der deles i 2 lige store portioner.

Rul dem ud mellem 2 stykker bagepapir, tag det øverste lag af og skær dem ud med en pizzakniv i ønsket størrelse stykker. Drys evt med ekstra sesam eller hørfrø.

Bages ved 200° i 15- 20 minutter.