Farsbrød

Ingredienser

  • 500 g oksefars
  • 600 g hakket kalv og flæsk
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl vand eller mælk
  • 2 æg
  • 1 spsk salt
  • 1 spsk kværnet peber
  • ½ bøtte fetaost
  • 2 spsk hakket oregano purløg persille
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 1 dl rasp
  • 2 spsk tomatketchup
  • 1 stor kryddergrillpølse

Fremgangsmåde

Rør en god fast fars med havregryn vand, krydderier og hvidløg og æg.

Læg ½ delen af farsen i et ildfast fad og fordel fetaost, hakket peberfrugt og top med resten af farsen. Form det til et brød og smør et lag ketchup over og læg skiver af pølse over.

Drys med rasp og lidt rapsolie og steg brødet i ovn 1 time ved 225 grader.

Smager godt med ovnbagte rødbeder til.

Billeder