Efterårsgryde med kål

Tilføjet af: Fru Lamselår
Tilføjet: 8. sep 2008, 19:58
Portioner/styk: 6
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 45 min
Land: Danmark
Årstid: Efterår
Højtid:
Kategori: Gryderetter
Tidspunkt: Aftensmad
Vist: 7193 gange
Printet: 244 gange
Karakter: Ingen har stemt
Bruger kommentar: 2 stk, Læs - Skriv ny

Ingredienser

½ hvidkål snittet i mindre stykker
4 gulerødder i skiver
2 fed hvidløg
1 stort løg hakket
500 g oksefars
1 laurbærblad
1 rød chili i små stykker
1 dl soyasauce
1 spsk karry
6 tomater i små stykker
salt peber


Fremgangsmåde

Kødet svitses i olie og de øvrige ingredienser tilsættes og hæld 2 kopper vand ved og lad retten småsimre under låg i en time.

Suppler evt med mere vand undervejs.

Serveres med friskhakket persille eller koriander.


Brugernes kommentar


Lækkert, af Puma søndag den 26. oktober 2008, 17:52

Lækkert


Nem mad, af anni006 onsdag den 11. november 2009, 21:18

Nem mad, passer sig selv. God smag, selv uden chilli


Skriv kommentar til opskriften

For at kun skrive en kommentar til denne opskrift, skal du være logget ind på food4u.dk

Er du allerede medlem kan du logge ind i menu Mit food4u.dk, er du ikke medlem, kan du blive det gratis her

 
Reklamér på food4u.dk | Information | Personlige data | Regler | Kontakt food4u.dk
Copyright © 2000 - 2018 kjoelbaek.dk