Tænd ovnen på 175C.
Bund:
Dæk bunden af en spingform, ca. 20 cm. Knus kiksene og bland det med det smeltede smør.
Fordel det i springformen, og tryk det godt sammen til en jævn bund.
Hindbær sovs:
Alle ingredienser til hindbær sovs blandes i en lille gryde, bringes i kog og koger 5-10 til konsistensen er blevet tilpas tyk.
Hæld sovsen gennem en sigte, for at fjerne alle sten.
Fyld:
En metal eller glas skyld sættes over en gryde med let kogende vand. Smelt chokolade sammen med mælk og fløde i skålen.
I en stor skål blandes ost og sukker til en glat masse. Herefter tilsættes et æg af gangen, mens der piskes.
Bland vaniljeessensen og chokolademassen sammen med ostemassen.
Kagen:
Hæld halvdelen af oste-chokolademassen i formen. Hæld 3-5 spiseskefulde hindbærsovs ud over, og herefter resten af oste-chokolademassen.
Fordel nu et par spiseskefulde hindbærsovs på toppen, og lav mønstre med spidsen af en kniv.
Bag kagen i ca. en time, indtil fyldet er helt stivnet. Lad den står i hvert fald 6 time i køleskab før den serveres.
Server den sammen med resten af hindbærsovsen.