Herregårdsgryde

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 400 gram cocktailpølser
  • 2 pakker bacon i skiver
  • 400 gram champignon
  • 140 gram koncentrerettomatpure
  • 250 ml piskefløde
  • Lidt margarine
  • Salt og peber
  • 1 halv liter grøntsagsbouillon
  • Maizena til jævning.

Fremgangsmåde

Puds svinemørbraden af, og skær den i passende stykker. Skær bacon i passende stykker. Skyl champignonerne, og skær dem i kvarte.

Smelt lidt margarine i en stor gryde, og brun svinemørbrad og bacon. Tilsæt tomatpure, salt og peber, og rør rundt i retten.

Kom cocktailpølser og champignon i gryden, og rør rundt i retten.

Tilsæt bouillon og fløde, og rør rundt i retten. Skru ned for varmen, og lad retten stå og småsimre en times tid.

Smag til med salt og peber, inden retten serveres.

Billeder