After Eight kage

Ingredienser

  • 2 æg
  • 300 g. sukker
  • 125 g. smeltet marg.
  • 4 spsk kakao
  • 225 g. mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. natron
  • 1 tsk. salt
  • 2 1/2 dl. mælk
  • Creme
  • 1/2 dl. fløde
  • 300 g. flormelis
  • ca. 10 dråber pebermynte
  • overtræk
  • 100 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

Æg og sukker piskes. Marg. blandes i sammen med kakaoen.

Mel, bagepulver, natron og salt blandes. Melblandingen og mælken kommes skiftevis i æggemassen.

Bred dejen ud i en lille bradepande på 24x30 cm, der er belagt med bagepapir.

Bag kagen på næstnederste rille i ovnen ved 175 grader i ca. 40 min.

Creme: fløde, flormelis og pebermynte koges sammen og afkøles. Derefter smøres cremen på den bagte kage.

Smelt chokoladen og overtræk kagen når cremen er stivnet.