Indisk kylling (bombay karry lavet fra bunden)

Ingredienser

  • 1 hel kylling skåret i stykker (ca 5-10 cm)
  • 1/2 tsk. korrianderfrø
  • 1/2 tsk. nelliker
  • en kanelstang
  • 1 tsk. spidskommen
  • 2 friske chilier
  • 1 frisk ingefærrod
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1-2 tsk gurkemeje
  • tyrkisk/græsk yougurt el. kokosmælk
  • ris
  • evt. naanbrød

Fremgangsmåde

Varm olie op i en gryde, knus korrianderfrø og nelliker i en morter og tilsæt det sammen med kanelstangen og spidskommen, lad det svitse godt og tilsæt derefter kyllingen.

Brun kyllingen let og tag derefter det hele op.

Hak hak ingefær, chili, hvidløg og løg fint, kom dette i gryden, sammen med gurkemeje (brug samme olie) og svits/blødgør det men ved svag varme.

Tilsæt nu kyllingen og krydderrierne, samt Yougurt el. kokosmælk og lad det simre i 10-15 min. Server med ris/nudler og evt. naanbrød!

Billeder