Squashkage m/ ostecreme

Ingredienser

  • 3 æg
  • 250 g sukker
  • 2½ dl olie
  • 500 g squash
  • 325 g mel
  • 1/4 tsk bagepulver
  • 2 tsk natron
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk vanillie
  • 3 tsk kanel
  • 1½ dl solsikkekerner.
  • Cremen:
  • 200 g flødeost
  • 125 g smør
  • 125 g flormelis
  • 2 tsk vanillie
  • 1 tsk kanel
  • valnødder

Fremgangsmåde

Æg og sukker piskes skummende, dernæst piskes olien i. Squashen rives på den groveside af råkostjernet og vendes i æggemassen. Mel og krydderier blandes og vendes i dejen. Dejen hældes i en smurt springform og bages ved 180 grader i ca. 50-60 min.

Cremen:

Alle igredienser røres sammen og smøres på den kolde kage. Pyntes med valnødder.