Lakse/reje forret (mini lagkage!)

Ingredienser

  • 8 skiver toastbrød
  • 170 gr. rejer
  • 8 sk. røget laks
  • 1 lille rødløg
  • 2 spsk hakket dild
  • 2 dl. creme fraiche som er afdryppet nogle timer i en sigte, (det behøver du ikke hvis du bruger græsk youghurt i stedet.)
  • lidt mayonaise
  • 1 spsk revet peberrod
  • 1 tsk citronsaft
  • salt og peber
  • Til pynt: krølsalat, cherrytomater, citronbåde og dild

Fremgangsmåde

Stik toastskiverne ud med et glas.

Hak rejerne groft og bland dem med hakket rødløg, dild, creme fraiche, mayonaise, peberrod, citron-saft, salt og peber.

Læg først en skive toastbrød, så lidt fyld, en skive brød mere, og igen lidt fyld.

Dæk det hele med lakseskiverne og pynt tallerkenen.

Du kan sagtens lave retten dagen før og stille den i køleskabet.

Billeder