Kartoffelmos Pie

Ingredienser

  • Et pund magert hakket oksekød
  • 1 Kvart hvidkålshoved (fint snittet)
  • 2 Porrer (i ringe)
  • 6 Gulerødder (revet)
  • ½ Selleri (revet)
  • 2 løg i tern
  • 3 ds hakker tomat
  • 3 Fed presset hvidløg
  • Salt-peber-paprika
  • Kartoffelmos af et kilo kartofler

Fremgangsmåde

Start med at koge de skrællede kartofler. (den lette udgave, er at bruge færdig kartoffelmos)

Kødet brunes let, krydders og tages op af stegegryden.

Alle grønsager kommes i stegegryden svitses i olie eller margarine. Tomater og kødet blandes med og koger i ca 15 minutter ved svag varme.

Kartoffelmosen laves færdig.

stegegrydens indhold hældes i et stegefad af passende størelse. Kartoffelmosen lægges på som et låg. Sættes i en varm ovn ved 200 grader, tages ud når mosen er svag gylden.