Pizzasnegle, ca 35-40 stk.

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 4 dl fingervarmt vand
  • 4-5 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • 1 l hvedemel
  • 2 dl durummel
  • Fyld:
  • 3 dl tomatpure eller 1 ds hakkede tomater
  • 1 løg
  • 300 g kogt skinke i små strimler
  • 5 dl reven mild ost
  • 1 tsk. oregano
  • evt. 1 ds. coktailpølser i skiver

Fremgangsmåde

Gæren smuldres og vand, olie og salt røres i. Melet tilsættes lidt efter lidt.

Dejen æltes godt igennem på et meldrysset bord og rulles ud til to firkanter ca. 25x45 cm.

Pil og hak løget meget fint og bland det med tomaterne og skinken (og små coktailpølsestykker). Smør blandingen på dejen. Ost og oregano drysses over fyldet (gem lidt ost).

Rul dejen sammen om fyldet som en roulade og skær rouladen i skiver á  ca. 1,5 cm med en skarp kniv. Pizzasneglene sættes på en bageplade med bagepapir og hæver i ca. 15 min. Drys lidt ost over.

Bag sneglene midt i ovnen ved ca 225°C i ca. 12-15 min. eller til de er flot gyldne.

Billeder