Japanske Kabobs

Ingredienser

  • Marinade:
  • 1 te ske appelsin stykker (uden skal)
  • 1 dl appelsin juice
  • 1½ dl. Tør sherry
  • ½ dl. Lys soja
  • 2 te ske sukker
  • 1 fed hakket Hvidløg
  • ½ te ske fint hakket ingefær
  • Kabobs:
  • 350g kylling bryst uden ben 6-8 forårsløg
  • 12 stk. bambus spyd

Fremgangsmåde

Marinaden:

1. Bland alle ingredienserne i en lille skål og gem nu ca. ½ dl af marinaden til brug med den færdige ret.

Kabobs:

1. Læg bambus spyd i blød i ca. 30 min.

2. Skær kyllingen i lange tynde strimler.

3. Sæt kylling og forårsløg på bambus spydet.

4. Læg alle spydene på et fad og hæld marinaden over og lad det stå og trække i 30min.

5. Grilles i ca. 8-10 min, husk at pensle med marinaden under grilleringen

6. Varm den gemte marinade og server Kabobs med jasmin ris og den varme marinade.