Cannelloni med oksekød

Ingredienser

  • 330 g hakket oksekød 10-12%
  • 1 spsk olie
  • 1 hakket løg
  • 130 revet gulerod
  • 85 gram revet selleri eller fintskåret bladselleri
  • 3 tsk oregano
  • salt og peber
  • 3 spsk revet Karolines pasta ost
  • 1 æg
  • 1 pk Cannelloni
  • et glas tomatsauce ca. 400 gram
  • ..............................
  • 1 pk (1/2 l) Mornaysauce
  • 3 spsk parmital ost

Fremgangsmåde

Kødet svitses i olie og grøntsager og krydderier tilsættes.

Blandingen svitses 5 min. før den tages fra varmen.

Karolines pasta ost og æg røres hurtigt i kødblandingen.

Kødet kommes i rørene enten med en teske eller kommes i en bollesprøjte, hvor så massen trykkes ud i rørene, vent til den er afkølet lidt.

1 dl tomatsauce gemmes, resten hældes i bunden af en ildfast form. Cannellonierne lægges i saucen.

Mornaysaucen hældes over og resten af tomatsaucen fordeles over. Pasta ost drysses over og cannellonierne bages i 30 min. ved 200°

Billeder