Skyl det fraskårne fra hjerterne godt igennem og fjern alt blodet. Læg dette i en gryde med vand, kraftben, løg og suppevisk. Lad det koge op og skum omhyggeligt. Drys med salt og peber og lad gryden småkoge.
Gnid hjerterne invendig med salt og peber og læg den skyllede persille ind i hjerterne, som nu skal ombindes med bomuldsgarn og brunes i en tykbundet gryde i smør og olie. Dæk hjerterne med vand. Læg låg på gryden og lad hjerterne koge ved svag varme i 1 time og 3 kvarter.
Si indholdet fra suppegryden gennem et klæde og lad suppen koge kraftigt ind. Tager hjerterne op. Hæld skyen fra. Si den og hæld den sammen med suppen. Tilsæt piskefløde og jævn evt. med maizena. Tilsæt lidt kulør.
Smag sovsen til og servér hjertene skåret i skiver, med kogte kartofler.
Byd sødt og surt til.