Barbecue marineret kylling med champignon sauce

Ingredienser

  • 1 kylling udskåret i 6-8 stykker/kyllinge filet
  • marinade:
  • ½ dl. HEIDELBERG Olivenolie
  • ½ dl. vand
  • 2 spsk. ketchup
  • 2 spsk. soyasauce
  • 1 tsk. brun farin eller sukker
  • 1 fed hakket hvidløgchampignon sauce:
  • KNORR Champignon sauce
  • 25 g smør
  • 2 dl. mælk
  • 1 dl. vand

Fremgangsmåde

Læg kyllingestykkerne i et ildfast fad

Rør marinaden sammen og fordel den over kyllingen

Dæk fadet til med sølvpapir og lad den trække i køleskabet i ca. 1-2 timer

Fjern sølvpapiret og steg kyllingen ved 200 grader i ca. 40 minutter.

Smelt smør i en lille gryde og tilsæt 1pose KNORR Champignon sauce og rør godt rundt.

Tilsæt mælk og vand

Varm op under omrøring til saucen koger. Lad saucen småkoge i ca. 1 minut

Billeder