Cirkus gryde (børns livret)

Ingredienser

  • 2 løg
  • 800 g kalkunkød i tern
  • 30 g margarine
  • 3 dl hønsebouillon(vand+terning)
  • 3 dl tomatpure
  • 3 laurbærblade
  • 1½ tsk paprika
  • 1 spsk majsstivelse
  • 2 dl fløde 13%
  • 1 dl syrnet fløde 9%
  • 200 g coctailpølser
  • 500 g ærter
  • 1 tsk salt,peber
  • TILBHØR:
  • pastahjul og bønnespire

Fremgangsmåde

løg hakkes. kalkunkødet svitses i margarinen,løgene svitses med,boulillon,tomatpure,laurbærblade og paprika tilsættes.

Majsstivelse udrøres i fløde og syrnet fløde røres i, snurre sammen ca 10 min,coctailpølserne halveres og tilsættes sammen med ærterne.

Varmes igennem et par minutter,smages til med salt og peber.

SERVERES MED PASTA.