Cirkus gryde (børns livret)

Tilføjet af: grotte lotte


Har du et billede af denne
opskrift? Tilføj det her!
Tilføjet: 26. jan 2003, 11:53
Portioner/styk: 10
Forberedelse: Ikke angivet
Tilberedning: Ikke angivet
Land: Danmark
Årstid:
Højtid:
Kategori: Hverdag, Fest, For studerende, Børn
Tidspunkt: Aftensmad, Hygge / romantik, Weekend
Vist: 4248 gange
Printet: 495 gange
Karakter: 5 har stemt, karakteren vises ved 10 eller flere stemme
Bruger kommentar: 1 stk, Læs - Skriv ny

Ingredienser

2 løg
800 g kalkunkød i tern
30 g margarine
3 dl hønsebouillon(vand+terning)
3 dl tomatpure
3 laurbærblade
1½ tsk paprika
1 spsk majsstivelse
2 dl fløde 13%
1 dl syrnet fløde 9%
200 g coctailpølser
500 g ærter
1 tsk salt,peber
TILBHØR:
pastahjul og bønnespire


Fremgangsmåde

løg hakkes. kalkunkødet svitses i margarinen,løgene svitses med,boulillon,tomatpure,laurbærblade og paprika tilsættes.
Majsstivelse udrøres i fløde og syrnet fløde røres i, snurre sammen ca 10 min,coctailpølserne halveres og tilsættes sammen med ærterne.
Varmes igennem et par minutter,smages til med salt og peber.
SERVERES MED PASTA.


Brugernes kommentar


Lidt skuffende .., af Ulla V tirsdag den 13. april 2004, 18:57

Selve grundsovsen har en fin smag, men med alle de ingredienser der skal i havde jeg nok forventet lidt mere til smagsløgene, så det var lidt skuffende. En halvering af ærteportionen vil passe bedre


Skriv kommentar til opskriften

For at kun skrive en kommentar til denne opskrift, skal du være logget ind på food4u.dk

Er du allerede medlem kan du logge ind i menu Mit food4u.dk, er du ikke medlem, kan du blive det gratis her

 
Reklamér på food4u.dk | Information | Personlige data | Regler | Kontakt food4u.dk
Copyright © 2000 - 2017 kjoelbaek.dk