Efterårssvampe ristet med hvidløg og timian

Ingredienser

  • 1 tsk olivenolie
  • 300 g ordnede, blandede svampe
  • 2 finthakkede skalotteløg
  • 1 finthakket fed hvidløg
  • 1 tsk hakkede timianblade
  • 1 tsk snittede purløg
  • 1 tomat uden skind og kerner
  • salt og peber
  • 2 skiver godt hvidt brød
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk basilikum
  • trøffelolie

Fremgangsmåde

Varm panden op og tilsæt olivenolie.

Rist svampene i ca. 2 minutter ved hård varme.

Tilsæt løg, hvidløg og timian og rist videre.

Tilsæt til sidst purløg og tomat og fjern retten fra varmen.

Smag til med salt og peber.

Smør brødet med olivenolie og basilikum og gril i ca. 5 minutter ved 200 grader.

Læg brød på tallerkenen og pynt med svampene.

Dryp med trøffelolien