Fiskefrikadeller med torskerogn og kold kaperssauc

Ingredienser

  • 300 g fiskefars
  • 1 ds torskerogn
  • 1 æg
  • 1 lille revet løg
  • 3 spsk mel
  • lidt mælk
  • salt og peber
  • smør, til stegning
  • -----------------------
  • 1 lille bæger creme fraiche 18%
  • 2 spsk hakkede kapers
  • salt og peber
  • ------------------------
  • 3-4 store gulerødder
  • saft fra 1 appelsin
  • lidt sukker

Fremgangsmåde

Mos torskerognen godt med en gaffel. Rør den sammen med de øvrige ingredienser til en ikke for lind fiskefars. Steg små frikadeller gyldne i smør på en tefalpande. Rør creme fraichen med hakkede kapers og salt og peber. Skræl og riv gulerødderne og vend dem sammen med appelsinsaft og lidt sukker. Server retten med kogte eller ovnstegte kartofler.