Aubergine Parmegiana

Ingredienser

  • Tomatsauce.
  • 1 DS. flåede hakkede tomater.
  • 1 fed finthakket hvidløg.
  • 1 tsk. tørret basilikum.
  • 1 tsk. tørret merian.
  • ½ tsk. fennikel frø.
  • 2 auberginer - skåret i skiver.
  • 1 dl.olivenolie.
  • 2 mozzarella á 125 g. Afdryppet og skåret i skiver.
  • Friskrevet parmesanost.
  • Salt og friskkværnet peber.

Fremgangsmåde

Bland ingredienser til tomatsauce i en lille gryde og lad det småkoge i ca. 15 min.

Steg aubergineskiverne gyldne i olie og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Fordel halvdelen af tomatsaucen i et ovnfast fad og læg halvdelen af aubergineskiverne herpå. Krydres.

Fordel halvdelen af mozzarellaosten henover. Fortsæt med endnu et lag i samme rækkefølge og drys med revet parmesanost. Bages i ovn i ca. 25 min. ved 190 grader, indtil det varmet godt igennem og osten er smeltet.

Serveres med grøn salat og ristet brød

Billeder