Tagliatelle med tun.

Tilføjet af: Hansens opskriftservice


Har du et billede af denne
opskrift? Tilføj det her!
Tilføjet: 11. okt 2002, 21:18
Portioner/styk: 6
Forberedelse: Ikke angivet
Tilberedning: Ikke angivet
Land: Danmark
Årstid:
Højtid:
Kategori: Hverdag, Fedtfattig mad, Sundmad, Diabetes
Tidspunkt: Aftensmad
Vist: 1640 gange
Printet: 18 gange
Karakter: Ingen har stemt
Bruger kommentar: Ingen, Skriv ny

Ingredienser

350 g. tagliatelle.
200 g. dåsetun i olie.
1 mellemstort hakket løg.
100 g. chmpignon i skiver.
Salt og friskkværnet sort peber.
2 spsk. tomatpure.


Fremgangsmåde

Kog tagliatellen i en stor gryde med kogende vand, til den er "al dente".
Imens sies olie fra tunfisken ned i en kasserolle, svits løget i denne olie, til det er mørt og tilsæt champignins. Lad det snurre i fem min. Smag til med krydderier.

Når tagliatellen er al dente, skal den dryppe godt af, inden den hældes tilbage i gryden.
Del tunen i flager og tilsæt den sammen med de svitsede løg og champignon. Derefter tilsættes tomatpure, og alle ingredienser blandes omhyggeligt over lav varme.
Smag til med salt og peber.
Server straks.


Skriv kommentar til opskriften

For at kun skrive en kommentar til denne opskrift, skal du være logget ind på food4u.dk

Er du allerede medlem kan du logge ind i menu Mit food4u.dk, er du ikke medlem, kan du blive det gratis her

 
Reklamér på food4u.dk | Information | Personlige data | Regler | Kontakt food4u.dk
Copyright © 2000 - 2017 kjoelbaek.dk