Tagliatelle med tun.

Ingredienser

  • 350 g. tagliatelle.
  • 200 g. dåsetun i olie.
  • 1 mellemstort hakket løg.
  • 100 g. chmpignon i skiver.
  • Salt og friskkværnet sort peber.
  • 2 spsk. tomatpure.

Fremgangsmåde

Kog tagliatellen i en stor gryde med kogende vand, til den er "al dente".

Imens sies olie fra tunfisken ned i en kasserolle, svits løget i denne olie, til det er mørt og tilsæt champignins. Lad det snurre i fem min. Smag til med krydderier.

Når tagliatellen er al dente, skal den dryppe godt af, inden den hældes tilbage i gryden.

Del tunen i flager og tilsæt den sammen med de svitsede løg og champignon. Derefter tilsættes tomatpure, og alle ingredienser blandes omhyggeligt over lav varme.

Smag til med salt og peber.

Server straks.