Gratineret Spaghettiret.

Ingredienser

  • 1 pk. spaghetti.
  • Salt.
  • 200 g. kogt skinke eller hamburgerryg.
  • 1 spsk smør.
  • 100 g. friskrevet ost (Hollands Gouda).
  • 3 spsk. fløde.
  • 3 spsk. Friskrevet parmesanost.

Fremgangsmåde

Bring en stor gryde vand i kog med 2 tsk. salt. læg spaghettien i og kog 2 min. mindre en angivet på pakken.

Hæld spaghettien op i en stor sigte og lad den dryppe godt af.

Skær skinke eller hamburgerryg i tern. og kom dem i den tørre varme gryde sammen med smør og revet parmesanost.

Hæld spaghettien tilbage i gryden og ryst den kraftigt, så alt bliver godt blandet.

Hæld retten i et ovnfastfad, drys den milde revne ost over og dryp med fløde.

Sæt fadet undergrill til overfladen er gylden.

Serveres med en skål grøn salat.