Pasta med kylling og asperges

Ingredienser

  • 500g Penne-pasta
  • 1 bund (ca. 10) forkogte grønne asparges
  • ca. 20 cherrytomater el. blommetomater
  • 1 dl olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • salt
  • 500g kylligefilet - man kan dog vælge kød alt efter hvad man har lyst til.

Fremgangsmåde

Kog aspargesene let i saltet vand, skyl dem og skær dem i 2 cm lange stykker. Hæld olivenolien på en pande med de knuste fed hvidløg svits kød. Svits aspargesstykkerne, tomaterne skåret i halve, og steg det hele med lidt pastavand. Samtidig koges pastaen i spilkogende, saltet vand. Husk at røre forsigtigt en gang imellem. Hæld det meste af vandet fra, når pastaen er al dente. Hæld pastaen på panden og bland retten over varmen.

Billeder