Kyllingefillet pakke m. gorgonzola

Ingredienser

  • Retten:
  • - Kyllingefilleter
  • - Gorgonzola
  • - Frisk spinat
  • - 1/2 liter portvin
  • - 1 dl liter rødvin
  • - Fløde
  • Salat:
  • - Rucolasalat
  • - Tørrede tranebær
  • - Valnøddekerner
  • Dressing:
  • - Fløde
  • - Saft fra citron
  • - Salt & peber

Fremgangsmåde

Start med at skære kyllingefilleterne op, så de bliver "dobbelt" så store (men uden at skære dem helt over)

Læg en god skive gorgonzola på sammen med ca. 10 friske spinatblade.

Rul filleten sammen, og sur madsnor rundt om den, så den lukkes.

Rullerne brunes i en gryde m. smør i ca 20 minutter. Når de er brunet hældes portvinen ned til dem, og de skal simre i ca. 10 minutter. Herefter tages de op og lægges i ovnen (bare så de kan holde sig varme) og rødvinen hældes i gryden.

Nu skal sovsen bare koge alkoholen af sig, hvorefter fløden kan tilsættes. Smag til med salt og peper og tilsæt kulør.

Salaten laves ved at tage rucola bladene og vende dem sammen med valnødderne og tranebærrene i dressingen.

Kan serveres med nye kartofler eller ovnbagte kartofler.

Det smager SÅ godt