Hak løget fint og svits det i en lille smule margerine i en gryde.
Tilsæt så de optøede rejer, den fintstrimlede basilikum og hvidvinen.
Giv det et hurtigt opkog og tag så rejer og løg op med en hulske på det fad du iforvejen skal bruge.
Kog nu vinen næsten ind og tilsæt så piskefløden og mere fintstrimlede basilikum og lad det simre til en
lidt cremet konsistens. Skal ikke være for tyk.
Når saucen er klar tilsættes så rejer og løg og laksen der forsigtigt er skåret i tynde strimler og der smages til med salt og frisk kværnet peber og evt. lidt mere basilikum.
Kog pastaen "al dente" og hæld den til afdrypning i et dørslag og kom det så i det store ildfaste fad.
Hæld saucen over og server straks.
Til salaten skæres ærtesalaten i tynde strimler og anrettes i et stort rundt fad.
Tomaterne skæres i kvarte/både og fordeles smukt ude i kanten. Kom olivene i midten. Dryp evt. med lidt citronsaft ovenpå.