Broccolisalat

Ingredienser

  • Broccolisalat
  • 500 g broccoli
  • 150 g bacon
  • 1 rødløg (65 g)
  • 1 dl solsikkekerner (55 g)
  • Marinade:
  • ½ dl sukker (40 g)
  • 1 dl lagereddike (90 g)
  • friskkværnet peber efter smag

Fremgangsmåde

SÅDAN: Skyl og rens broccolien. Skær den i ”mundrette” bidder. Sprødsteg baconet i mikroovnen v/at lægge det skivevis side om side på et bagepapir og giv fuld effekt i ca. 6 min.. Del baconet i små stykker. Hak rødløget fint – husk: Altid store knive, eller en vugge, når der skal hakkes løg!

Mix sukker, eddike og peber i en meljævner. Bland de tørre ingredienser i en præsentabel skål og overhæld det hele med marinaden. – Velbekomme!