Pizzasnegle

Ingredienser

  • Pizzasnegle
  • (Ca. 24 stk.)
  • Ingredienser:
  • 50 g gær
  • 2 ½ dl vand
  • 2 ½ dl tykmælk
  • 1 tsk. Salt
  • 3 spk. Olie
  • 200 g sigtemel/durumhvedemel
  • 150 g grahamsmel
  • 300 g hvedemel
  • Fyld:
  • 100 g skinke i strimler
  • 2 ½ dl tomatketchup
  • 1 tsk. Oregano
  • 3 – 4 dl mild ost

Fremgangsmåde

SÅDAN:

Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt tykmælk, salt, olie og mel. Ælt dejen sammen, og stil den til hævning i 30 minutter. Indstil ovnen på 225 grader Celsius! Slå dejen ned, og rul den ud til en stor plade på 40 X 50 cm.. Smør ketchup ud i et tyndt lag over hele fladen og drys med oregano, skinke og ost. Rul pladen godt sammen, så længden på den bliver de 50 cm.. Skær ud i snegle, læg dem på en bageplade iklædt bagepapir og lad dem efterhæve i 15 minutter. Bag sneglene i ca. 15 minutter.

Billeder