Skær oksekødet i halv store terninger. Kom smør eller olie i en gryde. Tilsæt de tørre ingredienser. Kom eventuelt en sjat vand i gryden og rør godt rundt, så det, der måtte have sat sig fast i grydens bund, kan komme løs. Sæt så gryden over varmen igen kom kødterningerne og løgene i og brun dem over hyppige vendin-ger i ca. 5 min. Pil hvidløgsfeddene og pres dem direkte ned i gryden gennem en hvidløgspresser, eller hak dem i små fine stykker og kom dem i gryden derefter. Læg låg på gryden, og lad retten snurre under låg for svag varme i 40 min.
Efter de 40 min. forløb kommes de resterende og grønsager, tomatpureen og jævningen i gryden til kødet, hvorefter alt får lov at koge meget sagte i yderligere 30-40 min., til kødet er helt mørt. Jævn saucen og farv den med kulør. Kan ser-veres med kartoffelmos eller almindelige kogte kartofler.