Halliger rejesalat

Ingredienser

  • 250 g. frosne rejer.
  • 1 lille løg.
  • ½ bdt. purløg (eller persille).
  • ½ bdt. dild.
  • Dressing:
  • 100 g. mayonnaise.
  • 2 spsk. yoghurt.
  • Salt og friskkværnet hvid peber,
  • Karry.
  • Worchestersauce.
  • Desuden 4 hårdkogte æg.
  • Lidt karse.

Fremgangsmåde

Optø rejerne og lad dem dryppe godt af.

Skyld og hak purløg (persille) og dild.

Pil og hak løget.

Rør mayonnaise med yoghurt. Smag til med salt, friskkværnet hvid peber, karry og worchestersauce.

Bland halvdelen af rejerne i dressingen sammen med hakket løg, purløg og dild.

Lad det trække ca. 30 min. i køeskabet.

Anret salaten i en skål.

Pynte med resten af rejerne, halve æg og karse.