MINESTRA

Ingredienser

  • ½ dl olie
  • 80 g røget spæk i brunoise
  • 1 løg
  • 2 porre (det hvide)
  • 1 gulerod
  • ca. ¼ selleri
  • 1 stor kartoffel
  • 100 g hvidkål
  • concassée af 2 tomater
  • 2½ L bouillon
  • 100 g ris eller spaghetti
  • 1 fed hvidløg
  • 20 g kørvel
  • 15 g hakket røget spæk

Fremgangsmåde

Minestra er en suppe, der kan fremstilles af alle slags friske grønsager, f.eks. ovenstående.

Røget spæk sauteres i olie, tilsættes grønsagerne, der er skåret i små terninger, alt sauteres og tilsættes bouillon og ris eller spaghetti.

Koges ved svag varme, til alt er færdigt.

Ved serveringen tilsmages suppen med knust hvidløg, finthakket røget spæk og kørvel.

Billeder