Knækbrød med manger kerner og frø

Tilføjet af: ina
Tilføjet: 8. jan 2009, 10:27
Portioner/styk: 4
Forberedelse: Ikke angivet
Tilberedning: Ikke angivet
Land: Danmark
Årstid: Sommer, Efterår, Forår
Højtid:
Kategori: Hurtig mad, Bagværk, Buffet, Brunch
Tidspunkt: Morgenmad, Frokost, Aftensmad, Drinks, Weekend, Tilbehør, Mellemmåltid, Hygge
Vist: 62555 gange
Printet: 5394 gange
Karakter: 2 har stemt, karakteren vises ved 10 eller flere stemme
Bruger kommentar: 5 stk, Læs - Skriv ny

Ingredienser

1 dl. Havregryn
1 dl. Sesamfrø
1 dl. Hørfrø
1 dl. Solsikkekerner
1 dl. Græskarkerner
3½ dl. Hvedemel
2 dl. Vand
1 dl. Olie
1 Tsk. Bagepulver
1 Tsk Salt


Annonce:


Fremgangsmåde

Havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, hvedemel, bagepulver og salt røres sammen. Tilsæt vand og olie og rør ud til en jævn dej, der deles i 2 lige store portioner.

Rul dem ud mellem 2 stykker bagepapir, tag det øverste lag af og skær dem ud med en pizzakniv i ønsket størrelse stykker. Drys evt med ekstra sesam eller hørfrø.

Bages ved 200° i 15- 20 minutter.


Kommentar

Fantastisk knækbrød - som altid bliver spist op.

Tips:
Dejen er meget nem at arbejde med og man kan med fordel lave det hele i foodprocessoren, med knive eller dejkroge.


Brugernes kommentar


knækbrød med mange kerner og frø, af mt søndag den 6. juni 2010, 13:57

jeg ridser dejen i passende størrelser når den er rullet ud, så er det meget nemt at knække dem når de er bagt
De smager pragtfuld M.T


Super Knækbrød, af Leifjespersen søndag den 6. juni 2010, 19:24

Det er alletiders knækbrød, der bages 1 portion hver uge og der spises op hver uge. MEN: de skal bages ca. 30 min. v. 220 varmluft. Så er de super


Mhh, af Karolines mandag den 26. juli 2010, 20:26

Særdeles velsmagende!

Kan med fordel laves med rugmel i stedet for hvedemel og evt med lidt revet ost og udskæres i mindre stykker og bruges som before-dinner.

Tusind tak, kun ros herfra


Det bedste knækbrød, af Aura torsdag den 2. september 2010, 21:03

Meget, meget lækre - bruges som snacks. Men det er rigtigt bagetiden skal være lidt længere.


Tak til Maja, af Cilla lørdag den 5. november 2011, 17:52

Super knækbrød. Er der nogen som har prøvet den med lidt æble og kanel?


Skriv kommentar til opskriften

For at kun skrive en kommentar til denne opskrift, skal du være logget ind på food4u.dk

Er du allerede medlem kan du logge ind i menu Mit food4u.dk, er du ikke medlem, kan du blive det gratis her

 
Reklamér på food4u.dk | Information | Personlige data | Regler | Kontakt food4u.dk
Copyright © 2000 - 2014 kjoelbaek.dk