Spaghetti med kødsovs

Tilføjet af: ostehamster
Tilføjet: 27. aug 2006, 20:34
Portioner/styk: 4
Forberedelse:
Tilberedning:
Land: Danmark
Årstid: Sommer, Efterår, Vinter, Forår
Højtid: Halloween, Børnefødselsdag
Kategori: Hverdag, Hurtig mad, Billig mad, For studerende, Børn, Pasta, Oksekød, Fedtfattige, Hurtigt mad
Tidspunkt: Frokost, Aftensmad
Vist: 17974 gange
Printet: 276 gange
Karakter: 2 har stemt, karakteren vises ved 10 eller flere stemme
Bruger kommentar: 3 stk, Læs - Skriv ny

Ingredienser

Olivenolie
1 hakket løg
1-2 fed finthakket hvidløg
500g oksekød
5 spsk balsamico
400g dåsetomat
70g tomatkoncentrat
Salt og peber
1½ - 2 spsk tørret rosmarin
½ tsk chilipulver
Spaghetti efter ønske


Annonce:


Fremgangsmåde

Svits det hakkede løg i to spsk olivenolie. Når løgene er gyldne, tilsættes kødet og hvidløget. Krydr med salt og peber

Når kødet er brunet, tilsæt balsamicoen som koges ind. Herefter tilsættes krydderier og tomat, lad det simre 10 minutter.

Imens koges spaghettien. Serveres med frisk revet pamesan ost.


Brugernes kommentar


Spaghetti med kødsovs, af Hansens opskriftservice onsdag den 30. august 2006, 21:31

Balsamico i kødsauce, lyder interressant, det må jeg prøve næste gang.

Jeg vil måske også tilsætte lidt paprika.

Simre 10 min. ?

Jo længere du lader det simre, jo bedre træder kryderierne frem, med ganske få undtagelser. Så jeg ville nok lade det simre i mindst ½ time og gerne mere.

Har du travlt er 10 min selvfølgelig OK.


Måske det simrede mere..., af ostehamster onsdag den 30. august 2006, 21:37

Det bliver rigtigt godt med balsamico, eller et glas rødvin, det er også godt.

Mht. simre tiden, så er det faktisk muligt det stod lidt længere.... Men jeg er helt enig, den bedste kødsovs jeg nogensinde har lavet, stod i ovnen ved 180 grader i 1½ timer, den var rigtig god :)


God klassiker, af kartolux torsdag den 21. juni 2007, 19:41

Rigtig god kødsovs. Man kan måske nøjes med 1 spsk. rosmarin. Til gengæld kan man godt komme 4 fed hvidløg i. Lad gerne løgene stege pænt mørke i kanterne. Og lad gerne sovsen koge ½ time, hvis du har tid.

Kone og børn var lige så vilde med den som jeg selv.


Skriv kommentar til opskriften

For at kun skrive en kommentar til denne opskrift, skal du være logget ind på food4u.dk

Er du allerede medlem kan du logge ind i menu Mit food4u.dk, er du ikke medlem, kan du blive det gratis her

 
Reklamér på food4u.dk | Information | Personlige data | Regler | Kontakt food4u.dk
Copyright © 2000 - 2014 kjoelbaek.dk