Luftig kage med olivenolie

Tilføjet af: LilleMy


Har du et billede af denne
opskrift? Tilføj det her!
Tilføjet: 13. jan 2006, 20:24
Portioner/styk: 10
Forberedelse: Ikke angivet
Tilberedning: Ikke angivet
Land: Italien
Årstid:
Højtid:
Kategori: Fedtfattig mad, Kolesterolfattig, Bagværk
Tidspunkt: Dessert, Weekend, Hygge
Vist: 1578 gange
Printet: 43 gange
Karakter: Ingen har stemt
Bruger kommentar: Ingen, Skriv ny

Ingredienser

6 æg
200 g rørsukker
½ dl god jomfruolivenolie
170 g mel
flormelis til drys

Tilbehør;
8 passionsfrugter
Evt. ahornsirup


Annonce:


Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 160 grader.

Pisk æggene sammen til en tyk masse. Tilsæt rørsukker, og pisk massen tyk mog luftig. Tilsæt til sidst olivenolien i en tynd stråle, mens du pisker.

Sigt melet over dejen og vend det forsigtigt rundt med en ske/dejskraber.

Smør en springform, og læg bagepapir i bunden. Hæld dejen i formen, og bag kagen i 40-45 min. Når kagen er gylden og føles fast, er den færdig.

Afkøl kagen og drys med flormelis. Server den med halverede passionsfrugter og evt. lidt ahornsirup.


Skriv kommentar til opskriften

For at kun skrive en kommentar til denne opskrift, skal du være logget ind på food4u.dk

Er du allerede medlem kan du logge ind i menu Mit food4u.dk, er du ikke medlem, kan du blive det gratis her

 
Reklamér på food4u.dk | Information | Personlige data | Regler | Kontakt food4u.dk
Copyright © 2000 - 2014 kjoelbaek.dk