Grøn aspargessuppe

Tilføjet af: Hansens opskriftservice


Har du et billede af denne
opskrift? Tilføj det her!
Tilføjet: 27. maj 2001, 11:48
Portioner/styk: 4
Forberedelse: Ikke angivet
Tilberedning: Ikke angivet
Land: Danmark
Årstid:
Højtid:
Kategori: Hverdag, Hurtig mad, Billig mad, Fest, Suppe
Tidspunkt: Frokost, Forret, Aftensmad, Natmad, Hygge / romantik, Mellemmåltid
Vist: 3338 gange
Printet: 303 gange
Karakter: 5 har stemt, karakteren vises ved 10 eller flere stemme
Bruger kommentar: Ingen, Skriv ny

Ingredienser

750 g. grønne asparges
1 liter hønseboullon (evt. halvt hønse halvt grøntsags).
2. dl. fløde.
Salt og peber


Annonce:


Fremgangsmåde

De grønne asparges koges 4 - 5 min. i bouillonen.

Aspargesene tages op af bouillonen (suppen).

Halvdelen af hovederne fra aspargesene skæres af og lægges til side.

Stængler og hoveder blendes.

Kom de blendede asparges tilbage i suppen og tilsæt fløde.

Serveres garneret med aspargeshovederne.


Kommentar

Brug helst danske friske asparges.


Skriv kommentar til opskriften

For at kun skrive en kommentar til denne opskrift, skal du være logget ind på food4u.dk

Er du allerede medlem kan du logge ind i menu Mit food4u.dk, er du ikke medlem, kan du blive det gratis her

 
Reklamér på food4u.dk | Information | Personlige data | Regler | Kontakt food4u.dk
Copyright © 2000 - 2014 kjoelbaek.dk