Mørbrad gryde

Tilføjet af: ZtraZ


Har du et billede af denne
opskrift? Tilføj det her!
Tilføjet: 8. maj 2004, 12:14
Portioner/styk: 4
Forberedelse: Ikke angivet
Tilberedning: Ikke angivet
Land: Danmark
Årstid:
Højtid:
Kategori: Hverdag
Tidspunkt: Aftensmad
Vist: 4866 gange
Printet: 263 gange
Karakter: 10 har stemt, karakteren vises ved 10 eller flere stemme
Bruger kommentar: Ingen, Skriv ny

Ingredienser

1 Løg
Bacon i tern (en pakke)
Coctail pølser (en pakke)
1/2 Ltr Fløde
2 Spk Mel
Ca en kop mælk (normal størrelse)
2 Tsk Paprika
2 Tsk Karry
Og et okay stort stykke mørbrad


Annonce:


Fremgangsmåde

Svits løg og bacon i en gryde. Flæk mørbrad på langs et par gange og skær i tern. Kom det i gryden med løg og bacon og tilsæt paprika og karry.

Mens det blandes luner du mælken ved siden af. Kom melet i gryden og tilsæt mælk og rør godt. Tilsæt fløden lidt efter lidt, og kom pølserne i. Lun retten godt igennem (IKKE koge) og tilbered ris til!


Kommentar

Retten metter rigtig godt, så der er ingen grund til at lave dobbelt!


Skriv kommentar til opskriften

For at kun skrive en kommentar til denne opskrift, skal du være logget ind på food4u.dk

Er du allerede medlem kan du logge ind i menu Mit food4u.dk, er du ikke medlem, kan du blive det gratis her

 
Reklamér på food4u.dk | Information | Personlige data | Regler | Kontakt food4u.dk
Copyright © 2000 - 2014 kjoelbaek.dk