Perfekt rosa roastbeef

Tilføjet af: Ulla V


Har du et billede af denne
opskrift? Tilføj det her!
Tilføjet: 29. mar 2004, 17:15
Portioner/styk: 8
Forberedelse: Ikke angivet
Tilberedning: Ikke angivet
Land: Danmark
Årstid:
Højtid:
Kategori: Fest
Tidspunkt: Frokost, Aftensmad, Hygge / romantik, Weekend
Vist: 63117 gange
Printet: 992 gange
Karakter: Ingen har stemt
Bruger kommentar: Ingen, Skriv ny

Ingredienser

1000-1500 g roastbeef
salt
peber


Annonce:


Fremgangsmåde

Sæt en gryde vand over og læg roastbeefen i når vandet koger. Når det atter koger op, koges kødet i 20 minutter. Tag kødet op og lad det tørre helt. Brun det derefter i en gryde så det er godt stegt på alle sider.

Roastbeefen kan koges i forvejen og varmes/steges når den skal bruges.
Hvis den skal bruges til aftensmad/festmad kan det nok ikke anbefales at koge den ret meget længere end ca. 1 time i forvejen så den undgår at skulle stege voldsomt meget for at opvarme midten igen.


Kommentar

Vi kan godt lide en rosa - måske en anelse mere rød end rosa roastbeef, men 20 min. passer ca. til 1 kg.


Skriv kommentar til opskriften

For at kun skrive en kommentar til denne opskrift, skal du være logget ind på food4u.dk

Er du allerede medlem kan du logge ind i menu Mit food4u.dk, er du ikke medlem, kan du blive det gratis her

 
Reklamér på food4u.dk | Information | Personlige data | Regler | Kontakt food4u.dk
Copyright © 2000 - 2014 kjoelbaek.dk