Kænguru steaks m/vindruesauce

Tilføjet af: food4u.dk


Har du et billede af denne
opskrift? Tilføj det her!
Tilføjet: 25. sep 2000, 00:00
Portioner/styk: 4
Forberedelse: Ikke angivet
Tilberedning: Ikke angivet
Land: Australien
Årstid:
Højtid:
Kategori:
Tidspunkt: Aftensmad, Hygge / romantik, Weekend
Vist: 4669 gange
Printet: 343 gange
Karakter: Ingen har stemt
Bruger kommentar: Ingen, Skriv ny

Ingredienser

4 kænguru steaks

Vindruesauce:
400 g vindruer u/skind og kerner
100 g ristede pinjekerner
½ L crème fraiche
1 dl hvidvin
smør
salt og peber


Annonce:


Fremgangsmåde

Steg kænguru steakene på panden i smør ca. 4-7 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag dem op og hold dem varme.

Vindruesauce:
Hæld hvidvin i panden og tilsæt vindruer og pinjekerner og lad det simre et par minutter. Kom derefter crème fraichen i og lad det hele koge godt igennem til saucen har en passende konsistens. Smag til med salt og peber.

Som tilbehør spises små aspargeskartofler og en god blandet salat, evt. med pærer, vindruer og ristede pinjekerner.


Skriv kommentar til opskriften

For at kun skrive en kommentar til denne opskrift, skal du være logget ind på food4u.dk

Er du allerede medlem kan du logge ind i menu Mit food4u.dk, er du ikke medlem, kan du blive det gratis her

 
Reklamér på food4u.dk | Information | Personlige data | Regler | Kontakt food4u.dk
Copyright © 2000 - 2014 kjoelbaek.dk