Cevapcici

Tilføjet af: Hansens opskriftservice


Har du et billede af denne
opskrift? Tilføj det her!
Tilføjet: 28. sep 2001, 20:41
Portioner/styk: 4
Forberedelse: Ikke angivet
Tilberedning: Ikke angivet
Land: Bosnien-Herzegovina
Årstid:
Højtid:
Kategori: Hverdag, Hurtig mad, Billig mad, Børn
Tidspunkt: Frokost, Aftensmad, Natmad, Mellemmåltid
Vist: 4436 gange
Printet: 217 gange
Karakter: 10 har stemt, karakteren vises ved 10 eller flere stemme
Bruger kommentar: Ingen, Skriv ny

Ingredienser

½ kg. hakket oksekød.
3 - 4 Løg.
1 fed hvidløg.
4 spsk hakket persille.
Salt og friskkværnet peber.
1½ spsk. mel.

Til pensling.
2 - 3 spsk olie.

Tilbehør.
Brød.


Annonce:


Fremgangsmåde

Kom det hakkede kød i en skål.

Pil løgene, hak dem Fint og bland dem i kødet sammen med knust hvidløg, persille salt, friskkværnet peber og mel.

Ælt farsen god sammen og form dem til små, fingerkorte pølser.

Pensl pølserne godt med olie, læg dem på grillristen over bradepanden pg sæt dem under grillen med - ca 10 min. afstand - eller i en hed ovn - 250-300 gr. - 8 - 10 min.
Vend pølserne, når halvdelen af stegetiden er gået og pensl dem før de steges færdig.


Kommentar

Serveres evt. med sur- eller landbrød og firnsnittet hvidkål vendt i en citronmarinade.


Skriv kommentar til opskriften

For at kun skrive en kommentar til denne opskrift, skal du være logget ind på food4u.dk

Er du allerede medlem kan du logge ind i menu Mit food4u.dk, er du ikke medlem, kan du blive det gratis her

 
Reklamér på food4u.dk | Information | Personlige data | Regler | Kontakt food4u.dk
Copyright © 2000 - 2014 kjoelbaek.dk