Ferskentærte

Tilføjet af: colibrien


Har du et billede af denne
opskrift? Tilføj det her!
Tilføjet: 26. jun 2001, 23:19
Portioner/styk: 8
Forberedelse: Ikke angivet
Tilberedning: Ikke angivet
Land: Danmark
Årstid:
Højtid:
Kategori: Bagværk
Tidspunkt: Hygge / romantik, Mellemmåltid, Hygge
Vist: 1573 gange
Printet: 619 gange
Karakter: Ingen har stemt
Bruger kommentar: 1 stk, Læs - Skriv ny

Ingredienser

Bund:
250 g hvedemel
100 g smør
3 spsk. sukker
1 tsk. vanille
1 æg
1 spsk. koldt vand
Fyld:
6 ferskner
1/2 dl vand
1/2 dl honning
2 tsk. maizena

Tilbehør:
creme fraiche eller vanilleis



Annonce:


Fremgangsmåde

Bund: Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker og vanille. Saml dejen med æg og vand.
Rul dejen ud og fordel den i en smurt tærteform. Bag bunden ved 175 grader i 20 min.
Fyld: Skær fersknerne i både. Kom dem i en gryde, tilsæt vand og kog ved svag varme i 3-4 min. Tilsæt honnningen.
Fordel fersknerne på den bagte bund. Jævn saften med maizena udrørt i lidt koldt vand. Hæld saften over tærten. Server creme fraiche eller rørt vanilleis til tærten.

Lav evt. tærten med en færdigkøbt tærtedej.


Brugernes kommentar


tærtedej, af rsab fredag den 1. juni 2007, 16:45

Det er en god ide at komme tærtedej i køleskab før man lægger den i tærteform så er den nemmere at arbejde med , ellers kan den godt være lidt klistret .


Skriv kommentar til opskriften

For at kun skrive en kommentar til denne opskrift, skal du være logget ind på food4u.dk

Er du allerede medlem kan du logge ind i menu Mit food4u.dk, er du ikke medlem, kan du blive det gratis her

 
Reklamér på food4u.dk | Information | Personlige data | Regler | Kontakt food4u.dk
Copyright © 2000 - 2014 kjoelbaek.dk